Soovid teha parimat valikut oma sauna jaoks? Pöördu meie poole, me aitame!
Tootekood 229364742023341048

SAUFLEX AURUKAHUR 650

Tellimisel (Hankige teavet)

59.00

*sisaldab KM 22%

Uuendatud 28.06.2024
Hinnanguline kuumakse alates 5.01€
Periood 12 kuud
Loe lähemalt
Auruheidik "Pehme aur"

Kirjeldus:
Aurukahur on mõeldud *pehme auru* tootmiseks saunas. Kerge aur on suurepärane alternatiiv traditsioonilistele sauna protseduuridele, pakkudes kõiki sauna eeliseid madalamatel temperatuuridel ja väiksema stressiga kehale. See tüüp aur sobib igas vanuses ja füüsilises vormis inimestele ning neile, kes soovivad nautida uusi elamus.

Pehme aur on peene hajutatud auruliik, mida iseloomustab madal temperatuur ja eriline pehmus. See tekib kõige pisematest veepiiskadest, mis kiiresti õhku aurustuvad. See võimaldab kehal aeglaselt soojeneda, tekitades nahale mugava ja pehme tunde. Aurukahur paigaldatakse kerisele, muutmata selle konstruktsiooni.

Tööpõhimõte:
Peene hajutatud auruliigi saamiseks tuleb vesi aurustada pinnale, mis on kuumutatud üle 350°C. Just selline temperatuur on saavutatav kerise sisekonstruktsioonides. *Vene sauna* efekti saavutamiseks tuleb saunatemperatuur hoida 50-60°C juures niiskuses 60–80%. Selleks valage kaussi 500–600 ml puhtat vett. Vesi muutub auru-vee segusse ja surutakse rõhu all välja alumistele kuumutatud kividele. Selle tulemusena tekib pehme ja kuiv aur. Protseduuri saab korrata mitu korda.

Paigaldus:
Aurukahuri paigaldatakse otse kerise sisse kivide vahele. Selleks asetage kerise põhja 5–10 cm paksune kivikiht. Seejärel asetage kauss mugavasse kohta veetoe jaoks. Asetage aurukahuri toru kividele avadega ülespoole, võimalikult lähedale suitsu väljavoolule ja kerise kuumenenud osadele / individuaalselt sõltuvalt kerise mudelist /. Asetage ülejäänud kivid tagasi kerisele nii, et kauss jääb täielikult avatuks. Lisateabe saamiseks vaadake juhendit.

Tehnilised andmed:
Mudel: S650
Aurukütte toru roostevabast terasest AISI 304
Pikkus 650 mm
Roostevabast terasest kauss
Kaussi läbimõõt: 150 mm
Komplekti kaal 1,15 kg

Mudel: S850
Aurukütte toru roostevabast terasest AISI 304
Pikkus 850 mm
Roostevabast terasest kauss
Kaussi läbimõõt: 150 mm
Komplekti kaal 1,35 kg

Für weitere Informationen lesen Sie bitte Bedienungsanleitung.

Pildid on illustratiivsed. tegelik toode võib erineda.

Lisa informatsiooni hankimiseks tutvuge meeleldi kasutusjuhendiga.

LISAGE OMA KOMMENTAAR

Jäänud sümboleid 512